Ден на Европа 2020 – #ОставамЕСолидарни

Европейски информационни мрежи в България[1], с подкрепата на Представителство на Европейската Kомисия в България, обединяват усилия, за да отбележат Деня на Европа чрез онлайн информационна кампания, в продължение на дългогодишната традиция, инициирана от информационен център „Европа Директно“ – София.

В инициативата тази година се включват Бюро „Творческа Европа КУЛТУРА“ – България, Център за развитие на човешките ресурси, Младежки Екип Европа, Бюро „Творческа Европа МЕДИА“ – България, Национален център за контакт по програма „Европа за гражданите“, Enterprise Europe Network – България, Европейски потребителски център България и Информационна мрежа „Европа Директно“ – България.

В рамките на кампанията по случай 9 май, във всеки от дните между 1 и 8 май, на Facebook страницата на Европейската комисия в България, ще бъде представяна една от мрежите, която от своя страна през целия ден ще публикува интересно и полезно съдържание на своята Facebook страница. Гражданите ще имат възможност да се запознаят с дейността на всяка една от информационните мрежи на ЕС и да задават своите въпроси към нейните представителите. Всички публикации от кампанията ще могат да бъдат следени с хаштага #ОставамЕСолидарни.

Източник: hrdc.bg

Прочети повече ТУК.