Career Show на живо и онлайн

Водещото кариерно изложение започва на 29 септември

Career Show 2021 очакава посетителите си в нов хибриден формат

На 29 септември започва водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри – Career Show 2021. Събитието ще се проведе в хибриден формат в 2 последователни дни – на живо на 29 септември в Sofia Event Center (мол Paradise Center) и онлайн на 30 септември.

На събитието ще се влючат водещите работодатели у нас, които ще представят актуалните предложения за работа за специалисти в повече от 60 сектора. На Career Show 2021 ще намерите предложения за професионално развитие за хора с разнообразен опит и умения. Част от фирмите, с които ще можете да се срещнете лично по време на събитието са:

● IT: vmWare, Codix, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Modis, Tek Experts, DevriX

● Финанси: Райфайзенбанк, ProCredit Bank, Банка ДСК, Българска народна банка

● Аутсорсинг: Alorica, Telus International Europe, Sutherland, Sensata

● Търговия и логистика: LIDL, Kaufland, METRO, Lilly дрогерия, Cargotec, Cargill

● Телекомуникации и инженерство: Telenor, А1, Melexis, Geotechmin

Пълният списък с компаниите-изложители на Career Show 2021 можете да видите на careershow.bg/exhibitors/

“Изключително сме развълнувани, че след едногодишна пауза отново можем да се върнем към събитията на живо. Екипът ни е зареден с нова енергия, идеи и вдъхновение, които нямаме търпение да споделим с всички участници. Career Show 2021 ще бъде незабравимо изживяване за всеки, който се стреми да развива професионалните си и лични умения и да покорява нови кариерни върхове. Онлайн форматът на събитието запазихме за тези участници, които не могат да бъдат в Sofia Event Center, защото вярваме че физическите граници не трябва да бъдат пречка за пълноценното развитие”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Източник: www.investor.bg

Повече инфо ТУК.