Horeca School, şcoală de formare profesională în HoReCa, a dezvoltat un proiect de educaţie culinară pentru copii prin cursuri sau tabere. „Preţul variază între 1.200-1.300 de lei/copil.”

Horeca Kids, un un proiect de educaţie culinară pentru copii dezvoltat de Horeca School, îşi propune să educe culinar copii şi adolescenţii pasionaţi de gătit, între 10-17 ani, prin organizarea unor cursuri sau tabere pe parcursul a 5 zile, ce costă între 1.200-1.300 de lei, potrivit reprezentanţilor şcolii de formare profesională în sectorul HoReCa.

„Ne dorim prin aceste cursuri sau tabere culinare să oferim posibilitatea copiilor de a-şi exprima creativitatea, dar în acelaşi timp să poată urma în mod organizat un program de cultură culinară adaptat vârstei lor. Astfel, încurajăm pasiunea unora dintre ei pentru gătit, curiozitatea în ceea ce priveşte ingredientele, tehnici primare, dar şi disciplina şi organizarea individuală, cunoaşterea unor reţete simple pe care le pot realiza singuri acasă, educarea gustului dar şi evitarea risipei alimentare”, spun reprezentanţii Horeca School.

Author: Florentina Nitu

Source: Ziarul Financiar

Read more HERE.